Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark
Tájékoztatás

Csongrád Megyei Önkormányzata (Szeged, Rákóczi tér 1.) a Települési Pályázat Előkészítő Alapból Zákányszék Község Önkormányzatát „Polgármesteri Hivatal akadálymentesítési tervdokumentáció elkészítése” címen a TPEA/2009/22 sorszámon támogatta.

A támogatás 80%-os, 1.200.000,-Ft összegű, vissza nem térítendő támogatás.

Zákányszék Önkormányzatának Képviselő-testülete rendeletében helyi egyedi védelem alá helyezte a polgármesteri hivatal épületét. Az épület a település életében alakulásától kezdődően meghatározó szerepet töltött be. Helyet adott a helyi „Tsz-nek”, majd a szakszövetkezetnek. Az épület frekventált helyen a falu központi terén helyezkedik el.

Az épület kétszintes, akadálymenetesítése nem megoldott. A képviselő-testület célul tűzte ki a hivatal teljes körű akadálymentesítését, ennek érdekében készült el az épület akadálymentesítési tervdokumentációja jelen pályázati támogatásból.

 
Banner