Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

Zákányszék Község Önkormányzat Képviselő-testülete fejlesztési tevében célul tűzte ki Zákányszéki sportpálya mögötti belvizes terület rendezését a településről elvezetett vizek visszatartását, tározását biztosító rendszer kiépítésével. A fenti területen jelenleg agyaggödrök, rendezetlen terület található. Az agyaggödrök rendezésével, rehabilitációjával, a vízkormányzás megoldásával lehetőség adódik a Zákányszékről elvezetett vizek visszatartását, tározását szolgáló rendszer néhány fontos láncszemének kialakítására. Mindezzel párhuzamosan sor kerül a terület kertészeti rendezésére, település építészeti minőségének fejlesztésére.

A Csongrád Megyei Közgyűlés Elnökének a TPEA/2009-II/6 azonosítószámú 1.300.000-Ft-os pályázati támogatásával elkészült a terület vízrendezési terve, kertészeti terve és építészeti terve.

 
Banner