Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark
Vendégeink voltak

2007. június 3-5. között került megrendezésre Csongrádon a "Kárpát-medencei könyvtárosok konferenciája". Június 5-én a konferencia résztvevői látogatást tettek könyvtárunkba. A bemutatkozást követően elhangzott néhány praktikus ötlet az egységes könyvtárkép kialakításával kapcsolatban, valamit szó esett a Zákányszéken jól bevált könyvtárhasználati órák differenciált módszereiről, végezetül a távolról érkező kollégák kérdései sem maradtak válaszadás nélkül.

A látogatásról részletesebben itt olvashatnak:

Zákányszéki Kis Újság 2007. július, 7. oldal (feltöltés alatt)

Könyvtári Levelező/lap 2007. július, 18. oldal

2005. július 13-án a Nyugdíjas Könyvtárosok és Könyvbarátok Olvasókörének aktív tagjai érkeztek Szegedről a helyközi autóbuszjárattal. A kölcsönös bemutatkozást kötetlen beszélgetés, sétakocsikázás, majd közös ebéd követte.

A látogatásról részletesebben itt olvashatnak:

Zákányszéki Kis Újság 2005. július 25., 7. oldal

2004. augusztus 5-én Fejér megyei könyvtárosok és pedagógusok látogattak el a könyvtárba. Tanulmányútjuk során kíváncsiak voltak arra, hogy Délkelet-Magyarországon hogyan működik egy községi könyvtár. A választásuk az előzetes tájékozódást követően nem kis örömünkre Zákányszékre és a mi könyvtárunkra esett!

 
Banner