Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állategészségügyi Diagnosztikai Igazgatósága Csongrád megye területén két állományban is kéknyelv-betegség (bluetongue-betegség) vírusát mutatta ki szarvasmarhák esetén.

A betegség több déli országban – Romániában, Szerbiában, Albániában, Görögországban – is felütötte a fejét, hazánkban legutoljára 2008-ban találkoztak vele. A vírusos állatbetegség emberre nem ártalmas, kizárólag a kérődző állatok (szarvasmarha, juh és kecske, valamint a vadon élő kérődzők) számára jelent veszélyt. Élelmiszer-higiéniai vonatkozása sincsen, a beteg állatból készített étel az egészségre ártalmatlan.

A betegséggel kapcsolatos intézkedésről közzétesszük a Csongrád Megyei Kormányhivatal Kisteleki Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatalának a településünket is érintő határozatát. A betegséggel kapcsolatban további szakmai tájékoztatást az állatorvosok tudnak nyújtani, illetve friss információkat a NÉbiH honlapján a következő linken lehet megtalálni: http://www.nebih.gov.hu/.

 

Mellékletek:

Települési zárlatok elrendelése

Település lista

 
Banner