Bejelentkezés

A bejelentkezés facebook vagy gmail felhasználói adatokkal is lehetséges.Facebook

Keresés

Szavazás

A Táskaszentelést nagyon pozitív élményként élték meg a részt vevő gyerekek és szülök. Kérdésünk ezzel kapcsolatos: Ön szerint szükség van-e több olyan egyházi rendezvényre, amely a fiatalabb korosztályt mozgatja meg?

Nagyon szép szertartás volt, sok ilyen kell az elkövetkező időben - 91.3%
Nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkozni, aki akar járjon templomba vagy hittanra - 5%
Erre nincs szükség - 3.8%

Összes szavazat: 80
A szavazás befejeződött: 2014. okt. 09.

Galéria

Banner
FacebookGoogle bookmarkIWIWJP-Bookmark

A 25 éves jubileumát az elmúlt év decemberében ünneplő együttes tagjai néhány hónap szünet után 2014. szeptember 11-én kezdték újra a próbákat a Művelődési Ház csoportjaként.

fénykép tímár attilaTímár Attila személyében új oktatója van a csoportnak. A békési születésű, Mezőberényben élő fiatalember a békéscsabai Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola néptánc szakán érettségizett, majd néptáncos szakképesítést szerzett OKJ-s képzésben. A Mezőberényi Berény Táncegyüttes alapító tagja, aki középiskolás évei alatt a Békéscsabai Tabán Néptáncegyüttesben is táncolt. 2011-ben a Horgosi Néptáncfesztiválon két különdíjat is szerzett, jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Kereskedelmi Logisztika szakán tanul.

A táncosok szeretettel fogadták az új oktatót, akinek magas szintű szakmai tudását és rátermettségét már az első alkalommal megismerték. Az újjáalakult együttes próbáin a régi táncok felelevenítése mellett már új koreográfiák tanulása is elkezdődött.
A csoport munkájához kívánunk sok sikert!

 

Zombori Istvánné
intézményvezető

 
Banner